Daniel Ricciardo gør sine forventninger om Red Bull klar

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Selvom Daniel Ricciardo ikke har lagt skjul på sit ønske om at vende tilbage til Red Bull, er det ikke noget, han tænker på nu.

Ricciardo er vendt tilbage til Formel 1-feltet, hvor han har overtaget Nyck de Vries’ sæde hos AlphaTauri.

Tidligere har han udtalt sig om sine ambitioner om at vende tilbage til Red Bull. Derfor er der blevet skabt en forventning om, at australieren kommer til at imponere i resten af sæsonen.

Han har fortsat 11 løb til at vise sit værd. I disse 11 løb skal han imponere i en sådan grad, at han inddrages i overvejelserne om en afløser for Sergio Perez.

Den mexicanske kører har kontrakt med holdet til udgangen af næste sæson, men intet indikerer, at den bliver forlænget.

I Ungarn kvalificerede Perez sig som nummer ni, men kørte sig frem til en tredjeplads. Verstappen missede ganske vist pole-position, men han overhalede hurtigt Lewis Hamilton og dominerede løbet derfra.

Ved sin debut leverede Ricciardo den første præstation for AlphaTauri i kvalifikationen siden Monaco. Desuden leverede han det bedste resultat i løbet siden Barcelona.

“Kald det drømmen, så at sige” sagde Ricciardo ifølge Speedcafe om et Red Bull-comeback.

“Men det nytter ikke, at jeg tænker over det. Der kommer til at være meget arbejde at gøre her. Jeg tror ikke, at der er nogen forventning.”

“For mig handler det bare om, at alt jeg følte i bilen er, at jeg vil køre racerløb igen. Jeg vil bare være i øjeblikket og nyde det. Jeg vil ikke tænke for langt frem.”

“Jeg er nødt til at gøre det bedste med det, jeg har. Jeg tror, det er alt, hvad jeg behøver, hvis jeg føler, at jeg kan arbejde med det. Jeg skal åbenlyst føle mig godt til rette bag rattet igen, og så selvfølgelig brug min erfaring til at presse holdet.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023