Daniel Ricciardo: ‘Det er ligesom Budapest om igen’

Daniel Ricciardo har givet udtryk for at være blevet ramt af déjà vu denne weekend i Austin.

Australske Daniel Ricciardo er for anden gang vendt tilbage til Formel 1 i denne sæson. I første omgang blev han hentet ind som afløser for Nyck de Vries, der blev fyret efter kun 10 løb. Det skete til de sidste to løb inden sommerpausen.

Men ved det næste løb i Holland, gik det galt for Ricciardo. Et uheld resulterede i, at han brækkede sin venstre hånd syv steder. Derfor var han nødt til at sidde ude i fem løb, men i denne weekend er han tilbage igen.

Fredag gik ikke, som han havde håbet på. Han blev kun nummer 15 i kvalifikationen, men lørdag gik det bedre. Her var han tæt på at sikre sig en plads i Q3 i kvalifikationen til sprintløbet. Han manglede nemlig kun 0,031 sekunder op til en 10.-plads.

En straf til George Russell gjorde dog, at Ricciardo alligevel kunne starte som nummer 10. Desværre for den australske stjerne, kunne han ikke holde fast i denne placering. Derimod kørte han over målstregen som nummer 12.

Efter de 19 omgange på Circuit of the Americas, udtalte han sig til pressen om sin hånd. Her forklarede han, at den havde det ‘okay’.

“Sandsynligvis er mit største fokus til grandprixet bare bedre løbsform,” sagde han ifølge Speedcafe.

“Jeg fik de to løb før pausen, og så har jeg ikke gjort noget siden. Så det er lidt ligesom Budapest igen.”

“Jeg forventer selvfølgelig at svede lidt mere end de andre, men ærligt talt har det været… Jeg vil gerne sige bedre, end jeg troede, så jeg har ingen bekymringer for løbet.”

Det bliver derfor interessant at se, hvad Ricciardo formår at få ud af søndagens løb i Austin.