Daniel Ricciardo advaret mod at ramme strippere

Foto: Daniel Ricciardo på besøg hos Jimmy Kimmel Live.

Daniel Ricciardo er tilbage bag rattet for Alpha Tauri og ser frem til næste weekends Las Vegas Grand Prix.

Under et besøg på Jimmy Kimmel Live blev han advaret om at ramme strippere og tryllekunstnere på banen.

Las Vegas GP vender tilbage til F1-kalenderen i 2023-sæsonen, hvor verdens bedste kørere vil konkurrere på den ikoniske The Strip den 19. november.

Kimmel er født og opvokset i Las Vegas og gav Ricciardo nogle interessante råd:

“Du skal være forsigtig, for der er folk med Margaritas og Daiquiris, der er 122 cm høje, du kunne let køre nogen over, så kør forsigtigt, okay? Hvis du ser et rødt lys, så stop,” sagde Jimmy Kimmel.

Ricciardo svarede med et grin: “Så du siger, at jeg skal passe på de 19 andre og at der kan være flere?”

“Det kunne være tusinder! Der kunne være tryllekunstnere, der kunne være strippere, der går over. Du vil ikke ramme en stripper!” tilføjede Kimmel humoristisk

Vegas Strip vil byde F1-løbet velkommen på en måde, der ligner det berømte Monaco-løb.

Ricciardo udtrykte bekymring for, at dette kunne have generet nogle lokale, men Kimmel forsikrede ham om, at Las Vegas-borgerne ser frem til at byde verdens bedste racerkørere velkommen tilbage til deres by.

“Nej, slet ikke! Faktisk vil jeg fortælle dig, at folk i Las Vegas er virkelig begejstrede for dette. Det er de virkelig. Der sker mange skøre ting sker i Vegas, men denne er de særligt begejstrede for,” sagde tv-værten.

Efter at have startet 2023 som reservekører for Red Bull, genvandt Ricciardo sit F1-sæde midt i sæsonen efter at have erstattet Nick De Vries hos Alpha Tauri for at danne par med Yuki Tsunoda.

Siden da har den australske kører deltaget fem gange på banen, med sin bedste præstation i sæsonen indtil videre som en syvendeplads i Mexico sidste måned.

Til trods for tilbageslagene indrømmede Ricciardo efter sin præstation i Mexico City, at han igen følte sig som sit ‘gamle jeg’ bag rattet.

“Jeg tror, der var bestemt en positiv chip på min skulder,” fortalte han Sky Sports F1.

“Jeg ved, jeg ikke har gjort meget i år løbsmæssigt, men jeg føler mig meget som mit gamle jeg, og jeg føler, at jeg kan gøre det godt… ”

“Jeg følte, at der var nogle ting, der blev efterladt på bordet og nogle ting med opsætningen, som vi vidste, vi kunne prøve med en mere konventionel weekend. Nogle ting, jeg bestemt ville prøve og havde nogen tillid til. Fra omgang 1 i går følte jeg mig virkelig selvsikker.”

“P4 er måske lidt mere, end vi troede. Da vi gik ind i kvalifikationen, handlede det om, hvor langt vi kunne komme inden for Q3. Som team havde vi bestemt tillid. Jeg troede måske med den perfekte omgang ville det være P6 eller P7, ikke helt en P4, så det er sejt,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023