Cykelrytter tager et ‘woke’ tissestop på Max og Jos Verstappen

Foto: Holger Rune / Red Bull

Den hollandske cykelrytter Marijn de Vries har udtrykt sin utilfredshed med Jos og Max Verstappens forhold.

I en nylig artikel i det hollandske nyhedsmedie NRC deler hun sine tanker om Max Verstappens opvækst og forholdet til hans far, Jos.

Artiklen fremhæver Max Verstappens nylige præstation, hvor han blev den første hollænder siden 1966, der optrådte alene på forsiden af Time Magazine.

Den tidligere hollænder, der opnåede denne ære, var Maarten Schmidt, kendt for sit arbejde med astronomi. Max Verstappen sammenlignes med Schmidt, idet han beskrives som hurtigere end en komet.

I artiklen diskuteres Max Verstappens barndom og hans forhold til sin far. Det nævnes, at Jos ikke altid skabte et sikkert og støttende miljø for Max.

Der refereres til en episode, hvor Jos efterlod Max ved en italiensk tankstation efter en fejl i et gokartløb, selvom han senere vendte tilbage for at hente ham.

Disse hændelser og Jos’ strenge opdragelsesmetoder har vakt bekymring hos Marijn de Vries.

Marijn de Vries udtrykker sin bekymring over de beskrevne hændelser og den måde, de er blevet håndteret på.

Hun reflekterer over, hvordan disse oplevelser har påvirket Max, både som barn og i hans nuværende liv. Hun stiller spørgsmålstegn ved, om det var den rigtige måde at opdrage en kommende Formel 1-stjerne på.

Max og Jos Verstappen synes dog ikke at være påvirket af denne kritik.

Max lever sin drøm og har friheden til at sige, hvad han tænker. Artiklen afsluttes med et spørgsmål til læserne om deres syn på Jos Verstappen og hans opdragelsesmetoder.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023