Christian Horner: Toto Wolff tænker kun på sig selv

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Fra 2026 træder Formel 1 ind i en ny æra, da der her indføres nye motorregler.

Det har længe været klart, at der fra 2026 bliver indført nye regler i Formel 1. Disse regler kommer til at stille krav til, hvordan holdene udvikler deres biler og motorenheder.

Selvom reglerne er blevet vedtaget, er der fortsat stor debat om dem. Hvad der næppe kommer bag på mange er, at det blandt andet er Red Bull- og Mercedes-cheferne Christian Horner og Toto Wolff, der er indblandet i dette.

Horner har hele tiden været en meget stærk fortaler for at undersøge ‘forholdet mellem forbrændingskraft og elektrisk effekt’. Dette har fået Wolff til at sende en stikpille i retning af Red Bull-chefen.

Ifølge Essentially Sports har han udtalt, at Horner blot er bekymret for, at hans partnerskab med Ford ikke kommer til at bære frugt. Derfor skulle han have et ønske om at lave om på reglerne.

At de to teamchefer ikke er helt enige, er der dog intet nyt i. Tværtimod har de i flere år været i strid med hinanden. Derfor har Horner heller ikke været bleg for at slå tilbage ved at sige, at Wolff ‘kun tænker på sig selv’.

“Det er desværre typisk for Toto. Han fokuserer kun på sin egen præstation, men min interesse er i sporten og ikke kun til min egen fordel,” sagde han til mediet Motorsport-Total.com.

Horner har hele tiden været en stor fortaler for de nye regler, der bliver indført i 2026. Sådan har det dog ikke været for Wolff, hvorfor der sandsynligvis vil komme flere diskussioner mellem de to.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023