Christian Horner taler ud om Sergio Perez og Nyck de Fries efter håbløs kvalifikation

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har gjort det klart, hvad han mener om Sergio Perez efter han igen skuffede under kvalifikationen ved Østrigs Grand Prix.

Den mexicanske Red Bull-kører formåede ikke at kvalificere sig til Q3 for fjerde løb i træk. Det skyldes, at han havde store problemer med at holde sin bil på banen, og derfor fik sine omgangstider annulleret.

Max Verstappen beviste på ny, at han er den mest dominerende kører i feltet i denne sæson. Den hollandske stjerne sikrede sig nemlig endnu en pole-position.

Verstappen er i skrivende stund foran Perez i det samlede klassement, hvor mexicanerne har 69 point til sin rival.

“Det største pres, han er under, er pres han sætter sig selv under,” sagde Christian Horner, da han blev spurgt om Perez’ fremtid er i fare.

“Alle står fuldt ud bag Checo. Så enhver snak om at erstatte ham er uden for skiven.”

AlphaTauri-kører Nyck de Vries havde igen store problemer i kvalifikationen. Derfor starter han som nummer 2020, når de røde lamper lyser søndag. Holdkammeraten Yuki Tsunoda gjorde det dog heller ikke meget bedre.

Hollænderen fremtid i Formel 1 hænger efter sigende i en meget tynd tråd. Red Bull-rådgiver Helmut Marko har nemlig tidligere antydet, at et skifte kan blive en realitet. Nu har Horner dog skruet ned for snakken om dette.

“Der er ingen planer om at erstatte Nyck i øjeblikket,” sagde han.

“Vi er nødt til at give de her gutter lidt tid. Selvfølgelig har vi et juniorprogram, og vi har også fået Daniel med på holdet.”

“Han skal teste vores bil for første gang efter Silverstone. Det bliver fantastisk at se, hvor han er, og hvor meget selvtillid han har.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023