Christian Horner taler ud om Sergio Perez’ katastrofale løb

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har udtalt sig efter endnu et katastrofalt løb fra Sergio Perez.

Sergio Perez havde endnu et forfærdeligt løb i Mexico. Han fik en god start, men i første sving kørte han sammen med Charles Leclerc. Det betød, at han måtte udgå af løbet efter få hundrede meters kørsel.

Efter løbet har Red Bull-teamchef Christian Horner naturligvis udtalt sig om Perez’ løb.

“Ja, jeg mener… Det er meget kontrasterende,” sagde Horner til Sky F1.

“Endnu et fantastisk løb af Max i dag. Total og fuldstændig dominans. Men for Checo (Perez, red.) var det bare et fuldstændig sønderlemmende hjemmeløb.”

“Han havde et raketskib og havde så meget momentum på vej ind i det første sving. Du kan ikke bebrejde ham for at gå efter det for at prøve at tage føringen i sit eget løb.”

Det blev dog pointeret for Horner, at Perez har en uheldig vane med at forsøge disse dristige træk. Det gjorde han også i både Singapore og Japan, hvor det også endte med kollisioner.

Horner blev også spurgt, om der var behov for at tage en samtale med Perez for at løse dette. Her gjorde han det klart, at det handler om at støtte ham, for at få ham tilbage til sit tidligere niveau.

“Han har 13 års erfaring i Formel 1. Og jeg tror, at når man går igennem en vanskelig tid, er det vigtigt at støtte ham,” sagde han.

“Og jeg tror, at han havde en fantastisk weekend indtil det tidspunkt. Han gik efter føringen ved sit hjemmeløb i Mexico City med et stort publikum. Der er en vanvittig mængde af støtte bag ham, og tre ind i et sving går ikke. Desværre var han bare på den forkerte side af det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023