Christian Horner tager drastiske skridt for at censurere Ferrari-fan ved Spa

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Christian Horner er tilsyneladende ikke den store fan af Ferrari, og gjorde derfor en indsats for at fjerne deres logo.

Red Bull-teamchef Christian Horner er normalt en meget seriøs man, men sommertider finder han tid til sjov og spas. Det gjorde han forud for Belgiens Grand Prix, hvor en Ferrari-kasket havde sneget sig ind i Red Bulls garage.

Efter at have talt med en gæst under weekendens eneste træningssession, valgte Horner at bruge et stykke sort tape til at skjule Ferrari-logoet på hendes kasket.

Videoen af dette er blevet delt på Formel 1’s officielle Twitter-konto. Her ser man Horner tale med gæsten, hvorefter han sætter det sorte stykke tape over det ikoniske Ferrari-logo på kasketten.

Først fjerner den kvindelig gæst det sorte stykke tape, for derefter at sætte det på igen. Umiddelbart derefter spurgte hun måske Horner, om han var seriøs omkring det.

Udvekslingen fandt sted, mens David Croft og Ted Kravitz diskuterede fredagens træningssession  på Sky Sports, hvor førstnævnte udtalte sig om episoden.

“Nogen har en Ferrari-kasket på i Red Bull-garagen, og Horner har fundet gaffatapen frem. Han sikrer, at virksomhedens regler overholdes til enhver tid,” sagde Croft.

Det stopper dog ikke her, for Ferrari valgte naturligvis at reagere på den sjove video. Det har de gjort med et opslag, hvor de lader Ferrari-kører Carlos Sainz reagere på billedet af det.

Til venstre i opslaget ser man et billede af Sainz med et måbende udtryk i ansigtet. Ved siden af viser de to skærmbilleder fra videoen, hvor Horner sætter tape over det gule logo.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023