Christian Horner sender klar besked til Sergio Perez

Foto: Adam Pretty/Getty Images

Max Verstappens føring ned til Sergio Perez er igen blevet udbygget, men Christian Horner mener, at det kan være en fordel for mexicaneren.

Med den nye sæson, fik Sergio Perez igen mulighed for at udfordre Max Verstappen om verdensmesterskabet. Det er der endnu ingen anden kører, der har formået at gøre hos Red Bull.

Tidligt i sæsonen var der tegn på, at det ville kunne lade sig gøre, da mexicanerne vandt to løb. En dårlig weekend i Monaco, fik Verstappen til at udbygge sin føring på meget markant vis.

Det har medført, at Perez ikke længere har fokus på titlen, men derimod at maksimere sine point.

En fjerdeplads i Spanien hjalp ham dog ikke i jagten på verdensmesterskabet, da Verstappen vandt løbet og havde hurtigste omgangstid. Dermed fører han nu i den samlede stilling med 53 point.

Det var en hård weekend for Perez, der måtte udgå allerede i Q2 i kvalifikationen. Selvom det ikke har været positivt for Perez på det seneste, mener Horner, at han kan udnytte det.

Red Bull-chefen har nemlig udtalt, at Perez skal bruge det som årsag til at lette presset på sig selv. Dermed vil han også kunne ‘køre, som vi ved, han er i stand til’.

“Hvis du ser på pointene nu, er der stor forskel på de to. Jeg mener, at det burde fjerne noget af presset på ham,” sagde han, da Sky Sports spurgte om Perez reelt ville kunne udfordre Verstappen om titlen.

“Han har intet at tabe nu. Jeg tror, han bare skal slappe af. Han kan ånde ud og bare køre, som vi ved, han er i stand til. Præcis som han gjorde i Aserbajdsjan og nogle af de tidlige løb i år.”

“Og jeg synes i dag var en god redning fra hans side. Jeg tror, det vil give ham selvtillid, når vi tager til Montreal.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023