Christian Horner sammenligner Mercedes-dominans med fængselsstraf

Red Bull-teamchef Christian Horner har sammenlignet Mercedes’ tidligere dominans i Formel 1 med en fængselsstraf.

Efter fire år med dominans fra Red Bulls side, var det Mercedes’ tur til at være forrest i feltet. Det formåede de at gøre så godt, at de vandt alle titler fra 2014 til 2020.

Der var også udsigt til, at de skulle løbe med mesterskabet i 2021, men dette blev ødelagt af Max Verstappen. I sæsonens sidste løb, formåede han nemlig at vælte Lewis Hamilton af pinden.

Siden da har Red Bull formået at etablere sig som det mest dominerende hold i Formel 1. Det begyndte de allerede på sidste år, men især i år har det tydeligt vist sig.

Feltet er gået på sommerferie, og det kan Verstappen og co. gøre med en god fornemmelse. Den hollandske racerkører har nemlig vundet de sidste otte løb i træk.

Christian Horner var for nylig gæst i ESPN’s podcast ‘Unlapped’. Han udtalte han sig om, hvordan det føltes at være Red Bull, da Mercedes var dominerende.

“Det var syv lange år. Det var lang tid. Man får mindre for mange forbrydelser,” sagde Horner ifølge RacingNews365.

“Vi måtte vente på at finde tilbage til en konkurrencedygtig position. Vi var nødt til at se på, at Mercedes vandt en masse. Men vi mistede aldrig vores mål af syne. Vi vandt stadig løb hvert eneste år på baner, vi kunne udmærke os på.”

“Vi gav aldrig slip på det mål. Det handlede bare om at sætte de manglende brikker på plads. Da vi fik en konkurrencedygtig motorenhed, var vi i stand til at udfordre Mercedes,” rundede den britiske tidligere racerkører af.