Christian Horner roser Daniel Ricciardos imponerende præstation til 125 millioner

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har rost Daniel Ricciardo, da han er ‘imponeret’ over hans præstation i Mexicos Grand prix.

Daniel Ricciardo kørte sig til en rigtig flot 7.-plads i Mexicos Grand Prix i sidste weekend. Det var en vigtig bedrift på vegne af AlphaTauri, der nu ligger på en 8.-plads i det samlede mesterskab.

Hvis holdet formår at holde fast i denne position, kommer Ricciardos bedrift til at betyde rigtig meget. Ifølge GPFans vil det sikre holdet en stigning på 2,8% i præmiepenge, hvilket svarer til 15 millioner pund. Det svarer til lidt over 125 millioner kroner.

Efter at have siddet ude i fire løb, fordi han brækkede sin hånd i Holland, vendte Ricciardo retur i Austin. En uge senere viste han sig fra sin bedste side, og gav AlphaTauri holdets bedste resultat i denne sæson.

I kvalifikationen leverede han også en imponerende præstation på Autodromo Hermanos Rodriguez. Bag rattet i sin AT04 holdte han sig i og omkring top-5 under hele sessionen.

I Q3 satte han hårdt ind, og det var nok til at give ham en 4.-plads. Hvad der gjorde det mere imponerende var, at han var hurtigere end Sergio Perez i hans Red Bull RB19.

Efter løbet fik han stor ros af Red Bull-boss Christian Horner, der udtalte sig til Sky Sports F1 om det imponerende resultat.

“Du kunne ikke undgå at blive imponeret af Daniel denne weekend,” sagde Horner.

“Hans kvalifikation var fremragende i går, og så viste han sin modenhed, erfaring og tempo i løbet. Jeg synes, at det var en fantastisk præstation at kæmpe med en Mercedes i en AlphaTauri, for at opnå årets bedste resultat.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023