Christian Horner reflekterer over Red Bulls historiske milepæl

Foto: Shutterstock

Christian Horner har hyldet den ‘fænomenale præstation’, som Red Bull opnåede under Ungarns Grand Prix.

Det var ikke blot Max Verstappen, der havde noget at glæde sig over, efter hans sejr i Ungarns Grand Prix. Det samme havde Christian Horner og resten af Red Bull.

Da Verstappen kørte over målstregen som den første kører, var det hans syvende sejr i træk. For Red Bull var det deres sejr nummer 12 i træk. Dermed overgik de McLarens tidligere rekord fra 1988, der lød på 11 løbssejre i træk.

Hvad der også er værd at påpege er, at Verstappen sejrede på nærmest dominerende vis på Hungaroring. Han krydsede stregen intet mindre end 33 sekunder før Lando Norris, som indtog andenpladsen.

Efter løbet har teamchef Horner hyldet holdet, der står til at kunne vinde konstruktørmesterskabet allerede under Italiens Grand Prix på Monza.

“Vi har skrevet historie, hvilket er noget helt særligt for hele holdet,” sagde Christian Horner ifølge mediet RacingNews365.

“At opnå en rekord med 12 Grand Prix-sejre i træk, og slå en rekord fra 1988… Jeg husker, at jeg så Ayrton Senna og Alain Prost samt det fantastiske McLaren-hold ledet af Ron Dennis. At tro, at det har taget 35 år… Men vi er holdet, der har gjort det. Især med kvaliteten af den modstand, vi får, er det et fænomen.”

“Det er noget, som hele holdet kan være enormt stolte af. Men hvor længe kan vi holde denne sejrsstime i gang? Hvem ved?”

“Vi har endnu en udfordring næste weekend med Sprint-løbet, da der er variable forhold i Spa og alt kan ske. Så egentlig tager vi det stort set et løb ad gangen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023