Christian Horner kritiserer Lewis Hamilton for hans ‘selektive hukommelse’

Foto: Lewis Hamilton / Formula1.com

Red Bull-chef Christian Horner har rettet kritik af Lewis Hamilton, da han mener, at han har en ‘selektiv hukommelse’.

Christian Horner er ikke i tvivl om, at der især er én kører, der ikke bør kommentere på Red Bulls nuværende dominans.

Her peger han på Lewis Hamilton, som han mener er den sidste person, der har ret til det.

De seneste to sæsoner har Red Bull været særdeles dominerende. Det har medført, at Max Verstappen tidligt i sæsonen har sikret sig verdensmesterskabet i de to sæsoner.

I denne sæson har Red Bull derfor for længst sikret sig begge mesterskaber, da Verstappen har domineret. Hidtil har han formået at vinde 17 ud af 20 løb i denne sæson.

Og nu har Horner langet ud efter Hamilton for at have en ‘selektiv hukommelse’. Det skyldes, at den britiske racerkører leder efter en måde at lægge en dæmper på holdets store dominans.

Det har fået han til at beskrive deres RB19 som den mest dominerende bil, han har set i sin Formel 1-karriere. Han har også understreget, at en sådan dominans ikke er god for sporten.

Horner har dog valgt at tage til genmæle, da kritikken kommer fra en kører, der vandt seks verdensmesterskaber med Mercedes mellem 2014 og 2021.

“Jeg føler, at han har selektiv hukommelse,” siger Horner om Hamilton i ‘Eff Won with DRS’-podcasten.

“Som du ved, så var noget af det, de vandt i den periode, bare uanstændigt. Vi har haft en god periode i et par år. Men den ene fyr, der ikke burde snakke om det, vil jeg mene er Lewis.”

Hamilton har flere gange opfordret Formel 1 og FIA til at gribe ind, da han mener, at dominansen er ‘usund for sporten’.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023