Christian Horner kommer op at skændes med Formel 1-legende på live tv

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Christian Horner endte med at skændes med Formel 1-legenden Nico Rosberg, mens kameraerne rullede.

Efter løbet i Spanien havde Nico Rosberg lidt at sige om Sergio Perez’ præstation, da han interviewede Christian Horner. Og det endte med et mindre skænderi mellem de to.

“Christian, du har lige sagt, at han kørt et godt løb. Jeg synes, at hans præstation var ret mangelfuld – især i den tidlige del af løbet. Er det ikke sandt?” sagde Rosberg og fortsatte:

“Sammenlignet med Max (Verstappen, red.) var der i virkeligheden nogle omgange med et stort hul.”

Rosberg vandt VM i 2016, hvorefter han gik på pension få dage senere. Siden da har han arbejdet som ekspert for Sky ved forskellige europæiske løb i de seneste år.

Horner var ikke tilfreds med den tidligere Mercedes-kørers kommentarer. Det fik ham til at sige, at Rosberg var blevet for tryg ved at kritisere andre kørere, efter at være gået på pension.

“Du er en ret kritisk type, ikke? Du er hård ved disse fyre. Nu sidder du ikke selv i bilen, og så er du glad nok for at kritisere dem,” lød det fra Horner.

“Han tabte i de tidlige omgange, og han havde ikke en god start. Hans løb blev bedre og bedre, og især i sidste del kom han stærkt tilbage. Bare ikke nok til at kæmpe om podiet.”

Desuden spurgte Rosberg også Horner, om han var imponeret over de forbedringer, som Mercedes har vist på det seneste. Her var Horner hurtig til at sende en stikpille i retning af rivalerne.

“De var stadig 23 sekunder bagefter i slutningen af løbet. De har taget et godt skridt, men vi har selv nogle ting på vej. De har haft en stor opgradering. Vi har et par stykker, der kommer senere på sæsonen,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023