Christian Horner kommer med overraskende påstand om Taylor Swift

Foto: Adam Pretty/Getty Images

Red Bull-teamchef Christian Horner er kommet med en vild påstand om Taylor Swift forud for Hollands Grand Prix.

Formel 1 som sport har udviklet sig rigtig meget i løbet af de seneste år. Det skyldes i høj grad, at sporten er blevet mere populær i hele verden.

Ifølge Red Bull-teamchef Christian Horner har selv berømtheder som Taylor Swift svært ved at få adgang til løbene. Sådan var det ikke for få år siden, hvor de blev inviteret, for at trække flere folk til.

I et interview med ESPN’s ‘Unlapped’ snakkede Horner meget om den store popularitet. I denne forbindelse sagde han, at Netflix-serien ‘Drive to Survive’ har gjort underværker for sporten.

Under sin samtale med Katie George, Laurence Edmondson og Nate Saunders gjorde Horner det klart, at Formel 1 er blevet en mere udbredt sport.

“Det har ændret sig så meget,” sagde Horner, og reflekterede over, hvordan sportens popularitet er steget markant.

Han afslørede også, at store stjerne som Taylor Swift for blot et par år siden blev inviteret for at tiltrække flere tilskuere. Dette skete blandt andet i forbindelse med Austins Grand Prix.

“Hvis du kan huske Austin for et par år siden. Der var vi nødt til at få Taylor Swift til at komme, for at få publikum ud. Nu er hun heldig, hvis hun får lov at komme ind, og hvis hun kan få en billet,” lød det.

Han anerkendte også det faktum, at ‘Drive to Survive’ har gjort Formel 1-kørerne til betydeligt mere kendte navne i hele verden. For nylig blev den femte sæson af serien sendt, og folk er stadig vilde med den.

“Det har ændret på sporten. Det har fået den ind i husstande, den aldrig ville være kommet ind i tidligere. Det har nu fået kørere og teamchefer til at være alment kendte navne,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023