Christian Horner inviterede 20 Formel 1-kørere til grillfest – halvdelen dukkede op

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-teamchef Christian Horner havde inviteret alle Formel 1-kørere til en grillfest hjemme hos sig selv forud for Storbritanniens Grand Prix.

Selvom hele feltet fik en invitation, var det ikke alle, der valgte at tage imod den. Derimod var det kun omtrent halvdelen af feltet, der besluttede sig for at dukke op.

Men det gav Horner mulighed for at se, hvordan Max Verstappen og Lando Norris taler sammen, når de ikke befinder sig i pitlane. Ikke synderligt overraskende, så endte de med at tale om Formel 1.

“Du kunne se, at han nød at køre mod Lando,” sagde Horner ifølge Crash.net efter Verstappens sejr på Silverstone.

“Der er en god respekt mellem de to. Han er racerkører. Han nyder at køre racerløb.”

“Jeg havde alle kørere til en grillfest hjemme hos mig i går aftes. Man kunne se, at de går direkte ind i en samtale om øjeblikke på banen.”

“Deres øjne lyser op, når de taler om, hvad der skete her eller der. De talte endda om Formel 3 eller gokart. Man kan se hans øjne lyse op.”

Horner blev også spurgt om, hvorvidt han fik selskab af alle 20 kørere. De fik alle invitationen, men det var ikke alle, der dukkede op.

“Nej, nej. Cirka halvdelen af feltet,” svarede han.

Red Bull kan i denne sæson bryste sig af at have vundet intet mindre end 11 løb i træk. Det er første gang, at nogen har opnået dette, siden 1988.

“Det er en utrolig rekord. McLaren i 1988, med McLaren-Honda, opnåede 11 sejre med Senna og Prost,” sagde han.

“At vi har matchet det, er et vidnesbyrd om holdets hårde arbejde, engagementet, kørerne, pålidelighed, og strategi. Det er svært at vinde et grandprix.”

“At vinde 11 i træk… Jeg tror, vi har vundet… Det må du selv regne ud, men det må være tæt på 19 af de sidste 20 eller 18 af de sidste 19.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023