Christian Horner indrømmer katastrofe med Daniel Ricciardo

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Christian Horner har indrømmet, at det var en katastrofe, da Daniel Ricciardo skulle køre i simulatoren for første gang.

Forud for denne sæson er Daniel Ricciardo vendt retur til Red Bull. Han fungerede som en start som test- og simulatorkører, men er nu blevet udlånt til AlphaTauri.

Christian Horner har indrømmet, at hans første kørsel i simulatoren efter hans tilbagevenden, var katastrofal.

“Det hele startede på et hotelværelse i Mexico sidste år, hvor jeg havde et møde med Daniel,” sagde Horner.

“Det var klart, at hans muligheder for i år ville være en smule begrænsede. Han så ret knust ud.”

“Jeg spurgte ham om, hvorfor han ikke vendte tilbage til Red Bull i 12 måneder. Så kunne han hjælpe os med simulatorarbejdet og dæktest. Han kunne komme tilbage i paddocken og genfinde sin passion for sporten.”

“Det var tydeligt, at han ikke nød tingene. Jeg kunne ikke rigtigt genkende Daniel, som vi var blevet så vant til, i løbet af de sidste par år. Han var vokset op hos os. Så det var der, det startede.”

“Han kom forbi og kørte i simulatoren et par dage efter Abu Dhabi, og det var en ren katastrofe. Han havde taget alle tænkelige dårlige vaner til sig. Han arbejdede sammen med sin tidligere ingeniør, og gradvist vi fik det fjernet.”

Horner slog også fast, at tingene gradvist blev bedre og bedre.

“For hver session blev han bare bedre og bedre. Man kunne se hans selvtillid vokse til det punkt, at han absolut var på niveau med kørerne,” sagde han.

“Planen var altid at bruge ham til Silverstone-testen. Vi holdt ham meget travlt beskæftiget med markedsføringsmæssige aktiviteter uden for banen, og testen var ekstremt imponerende.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023