Christian Horner forventer blandet modtagelse af Max Verstappen i Mexico

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Christian Horner forventer ikke, at Max Verstappen kommer til at få en fantastisk modtagelse i Mexico.

Max Verstappen kunne glæde sig over at have vundet sit løb nr. 50 denne weekend. Da han trådte op på podiet, var det dog ikke alle, der var glade for at se det.

Tværtimod blev han af flere af de fremmødte tilskuere mødt af buhråb. Ikke nok med det, så begyndte en gruppe af dem også at heppe på ‘Checo’, som er hans holdkammerat Sergio Perez.

På baggrund af dette har Red Bull-boss Christian Horner udtalt, at han forventer en blandet modtagelse i Mexico.

“Jeg tror ikke, Max får den varmeste modtagelse i Mexico! Men det er vand på en ands ryg. Det ene år er du skurken, det næste år er du helten,” sagde Horner ifølge Formula1news.co.uk.

Dermed slog han også fast, at det ikke kommer til at påvirke Verstappen. Den hollandske stjerne er kendt for sin mentale robusthed, hvorfor han ikke lader sig påvirke af, at tilskuerne ikke hepper på ham.

Det gjorde den 26-årige racerkører også selv klart efter løbet i Austin. Her blev han af hollandsk Viaplay spurgt, om han blev påvirket af de mange buhråb.

Til dette svarede han, at det intet betød for ham, for det var ham, der havde trofæet med hjem.

Desuden er det ikke første gang, at han har stået i en sådan situation. Af denne grund er han også før blevet spurgt om sit syn på dette. I alle tilfælde har han slået fast, at det for ham handler om at vinde, og ikke at blive elsket af publikum.

Og han har bestemt formået at vinde i denne sæson, hvor han også allerede har sikret sig verdensmesterskabet. Det er hans tredje mesterskab i træk.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023