Christian Horner deler morsom anekdote om Tsunoda: ‘Sagde Yuki virkelig det?’

Foto: Shutterstock

Yuki Tsunoda har på det seneste gjort sig positivt bemærket i Formel 1, da han har scoret point i både USA og Brasilien.

Den japanske racerkørers evne til at hente point i både USA og Brasilien, er et tegn på en god udvikling hos AlphaTauri.

Tidligere på sæsonen forholdt det sig helt anderledes for holdet. Deres bil var en af de dårligste på banen, hvilket ofte fik Tsunoda til at bande over den.

Det faktum, at han er meget ligefrem og vokal i bilen, har gjort mange til store fans af ham. Red Bull-boss Christian Horner er også fan af ham, og han stod derfor også for at sikre ham en chance i Formel 1.

Og nu har Horner afsløret en morsom anekdote om den japanske kører. Dette sker ifølge mediet GPBlog i podcasten ‘Eff won with DRS’.

“Han kom til Storbritannien for at lære engelsk og køre for et engelsk hold baseret i Londons forstæder. De ser ud som om de kom direkte ud af filmen Snatch eller en Guy Ritchie-film. Så denne lille japanske fyr troede, at ‘motherfucker’ eller ‘fuck’ var en del af det engelske sprog,” sagde Horner.

“Så da han satte sig ind i en Formel 1-bil, siger han i sin første test: ‘Jeg understyrer, din motherfucker.’ Og vi var sådan: ‘Sagde han virkelig det?’ Det var sjovt.”

I dag bor Tsunoda i Italien, da det er her, at AlphaTauri har hjemme. Det betyder dog ikke, at han har vænnet sig af med at bande.

Tværtimod er han stadig rigtig glad for at bande. Ligeledes er han også meget højlydt, når han sidder bag rattet i sin Formel 1-bil. Det får seerne ofte også glæde af, når hans radiobeskeder bliver gengivet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023