Christian Horner antyder Lando Norris-beslutning: Alarmklokkerne ringer hos Red Bull

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Red Bull skal træffe en beslutning i forhold til Sergio Perez, der potentielt kan blive afløst allerede efter denne sæson.

Red Bull-boss Christian Horner har fortalt Lando Norris, at Max Verstappen ikke kan have en anden ‘alfa-kører’ ved sin side. Derfor kan det blive vanskeligt for Norris og Verstappen at befinde sig på samme hold.

Verstappen kunne efter lørdagens sprintløb ved Qatars Grand Prix fejre, at han havde vundet sit tredje verdensmesterskab i træk. Han har overskygget Sergio Perez på markant vis, og derfor kan mexicaneren ende med at få sparket.

Perez har haft en rigtig dårlig sæson, hvor han har haft svært ved at følge Verstappen. I den sidste del af sæsonen har været dårlig, hvilket nu har ført til spekulationer om, at han kan blive fyret.

McLaren-kører Norris er blevet nævnt som en potentiel afløser for Perez i fremtiden, men det kommer måske ikke til at ske. Ifølge Horner kan Red Bull ikke have to ‘alfa-kørere’ i deres biler, hvorfor de i højere grad at på udkig efter en uselvisk kører.

Norris har en meget stærk personlighed, og ville næppe stille sig tilfreds med ikke at få lov til at konkurrere med Verstappen. Derfor kan Horner og co. beslutte sig for ikke at placere de to stjerner på samme hold.

Horner blev af Sky Sports spurgt om muligheden for at sætte enten Lewis Hamilton eller Fernando Alonso sammen med Verstappen. Det var han dog heller ikke meget for.

“Hvis du sætter to ekstreme alfaer sammen på et hold, vil det rive holdet fra hinanden,” sagde Horner.

“Så du skal altid forsøge at opnå den rigtige balance. Det er en af de vigtigste lektioner, jeg har lært.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023