Christian Horner afslører: Red Bull holdt møder med Lewis Hamilton

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-teamchef Christian Horner har afsløret, at holdet har haft samtaler med Lewis Hamilton, der derfor kunne have været Red Bull-kører.

Den syvdobbelte verdensmester står uden kontrakt efter denne sæson. Derfor har der været spekuleret meget i hans fremtid. På det seneste har der særligt været forlydender om, at han skulle nærme sig en ny kontrakt med Mercedes.

Inden da var der mange rygter om, at han var på vej til Ferrari. Dette er dog blevet afvist af både Hamilton selv, men også Mercedes-boss Toto Wolff samt Ferrari-teamchef Frédéric Vasseur.

Der har også været forlydender om, at han kan havne hos Red Bull, da Sergio Perez har kæmpet med sine præstationer. Fortsætter dette, kan det ikke udelukkes, at han får en fyreseddel i hånden.

Nu har Christian Horner udtalt sig om muligheden for, at det kunne ske. Her slog han fast, at det ikke kommer på tale, men at der tidligere har været dialog mellem Red Bull og Hamilton.

“Det er ikke noget, vi overhovedet har overvejet i den seneste tid. For at betale for de to kørere i sig selv, skal vi nok sælge fabrikken,” sagde han ifølge GPFans.

“Lewis er naturligvis en fantastisk kører. Forhåbentlig vil han være med i mange år fremover. Der har været et par gange, hvor vi har haft et par samtaler om muligheden for at slutte sig til Red Bull, men det har ikke været for nylig.”

Horner tilføjede, at Hamilton var ivrig efter et skifte til Red Bull i starten af 2010’erne. Dengang var det tyske Sebastian Vettel, der var den dominerende kører i feltet.

“Fra 2010 til 2013 var han meget opsat på at køre for Red Bull. Vi havde Sebastian på det tidspunkt, og at have haft to ‘alfa-kørere’ ville ikke have givet mening,” sagde Horner.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023