Charles Leclerc sammenlignet med Kevin Magnussen

Foto: Dan Mullan - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Ferrari-stjernen Charles Leclerc er glad for sim-racing, og det samme er hans bror, Arthur Leclerc.

Når han ikke kører i Formel 1, bruger Charles Leclerc gerne sin tid på sim-racing. Ofte kører han sammen med sin bror, og det har nu ført til et skænderi mellem dem. Det resulterede i, at Arthur kaldte Charles for ‘Kevin Magnussen’.

For fem år siden rettede Leclerc kritik af Magnussen under Japans Grand Prix. Her kørte de på Suzuka, hvor den danske racerkører kørte ind i Leclerc, som fik beskadiget sin frontvinge. Magnussen endte selv med at punktere.

“Magnussen er og vil altid være dum. Det er et faktum. En skam,” sagde Leclerc via teamradioen dengang.

På nærmest samme måde endte Charles med at køre i vejen for Arthur, og derfor skubbede han ham af banen. Det resulterede i et mindre skænderi, hvor Arthur sammenlignede Charles med Magnussen.

Det hele er naturligvis blevet fanget i en video, der er blevet delt på de sociale medier.

I denne video kan man høre, at Arthur bliver vred på Charles, fordi han har skubbet ham ud af banen. Det afviser Charles at have gjort, og han siger: “Arthur, jeg kan gøre, hvad jeg vil. Jeg er i front.”

“Du drejer pludselig på rattet, så jeg mister bagende og ender i græsset,” svarer Arthur.

Striden mellem dem fortsætter, da Charles beder ham om at falde til ro. Han siger også, at han kun er vred, fordi han er bag ham.

Arthur fortsætter dog med at lange ud efter Charles, og til sidst sammenligner han ham med danskeren, ved at sige: “Ja, Magnussen. Ligesom Magnussen.”

I mellemtiden fortsætter Arthur med at fortælle Charles, at han tager fejl og ikke kan gøre dette i det virkelige liv. Charles siger, at chaufføren bagerst er nødt til at bremse i sådan en situation. Irriteret over argumentet siger Arthur: “Ja, Magnussen, ligesom Magnussen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023