Charles Leclerc taler ud om Max Verstappens farlige manøvre under Sprint-løbet

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Ferrari-kører Charles Leclerc har udtalt sig om Max Verstappens manøvre i starten af sprintløbet.

Lørdag aften blev der kørt sprintløb på Circuit of the Americas. Her startede Max Verstappen som nummer 1, og denne placering måtte han kæmpe for at forsvare.

Da de røde lamper slukkede, skar han derfor tværs over banen med det samme. Det gjorde han med henblik på at skærme af for Charles Leclerc forud for første sving.

Det medførte, at Leclerc blev presset af banen, og det endte med at koste ham en placering til Lewis Hamilton. Den britiske racerkører formåede nemlig at udnytte, at Leclerc ikke var sat godt op til næste langside.

Efter sprintløbet blev Leclerc spurgt om sit syn på Verstappens manøvre. Her blev der dog ingen kritik givet af den hollandske stjerne.

“For at være ærlig, ville jeg have gjort præcis det samme, hvis jeg var i hans position,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Det var på grænsen, men som jeg har sagt tidligere, så er det den måde, jeg kan lide at kæmpe på. Det kom ikke ud til min fordel, men det er fint. Det er en del af at køre racerløb, og jeg er glad for det.”

Selvom han på et tidspunkt havde et forspring på seks sekunder ned til Lando Norris, var det et tæt løb til sidst. McLaren-køreren pressede på, og endte med næsten at indhente konkurrenten i den røde Ferrari.

“Vi kæmpede lidt med dækkene, så vi bliver nødt til at arbejde lidt for løbet, for det her bliver nøglen,” sagde Leclerc.

“Det så ud til, at vi kæmpede med bagdækkene mod slutningen af løbet. Vi er nødt til at prøve at finde ud af, hvad vi kan gøre bedre, selvom vi ikke kan ændre på bilen. Lad os se.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023