Charles Leclerc slår Max Verstappen forud for Austin Grand Prix

Max Verstappen har stået øverst på podiet efter de fleste Formel 1-løb i denne sæson, men man kan ikke vinde hver gang.

Det er ikke mange gange, at Charles Leclerc har vundet over Max Verstappen. I hvert fald ikke, når snakken falder på Formel 1.

Derfor handler det naturligvis om at tage, hvad man kan få. Og det har den unge Ferrari-stjerne også gjort. Forud for det kommende løb i Austin, vandt han nemlig over Verstappen i en padelturnering bestående af atleter fra hele verden.

Der er tale om en meget højprofileret, der blev afholdt i Monaco, hvor Leclerc oprindeligt er fra. Blandt deltagerne var der atleter fra en lang række forskellige sportsgrene, som alle deltog for at samle penge ind til velgørenhed.

Men når man er sportsmand, så er man naturligvis også konkurrencemenneske. Derfor blev der helt afgjort spillet for at vinde, og netop dette endte Leclerc med at gøre.

Her er det dog værd at tilføje, at han spillede sammen med den tidligere Grand Slam-vinder Thomas Johansson. Dermed havde han lidt af en fordel i forhold til konkurrenterne.

Verstappen var derimod på hold med Andretti Formel E-kører Norman Nato, der delte et billede af dem alle på det sociale medie Instagram.

“Virkelig sjovt at spille i den allerførste @alltime.mc padel-turnering sammen med atleter fra alle forskellige sportsgrene og baggrunde. Meget sjov og bare en lille smule konkurrence,” skrev Nato til billedet af ham selv, Leclerc og Verstappen.

Og tilsyneladende kunne Leclerc ikke dy sig fra at stikke lidt til ham, da han efterlod en kommentar under billedet.

“Du glemte at nævne, at du tabte i finalen, tror jeg,” lød det fra den 26-årige Ferrari-kører.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023