Charles Leclerc siger det, som alle tænker om Sergio Perez og Max Verstappen

Foto: Dan Mullan - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Ferrari-kører Charles Leclerc har sendt en stikpille i retning af Red Bull-kører Sergio Perez.

Charles Leclerc har udtalt, at afstanden mellem Red Bull-kørerne Max Verstappen og Sergio Perez er ‘større end forventet’ i denne sæson.

I samme ombæring har han også udtalt, at han mener, at den hollandske stjerne er en ‘utrolig kører’.

Perez har været genstand for massiv kritik i denne sæson. Det skyldes, at han ikke har formået at imponere, siden han vendt i Aserbajdsjan.

Det betyder også, at han er blevet slået af sin holdkammerat ved alle løb siden da. Det har resulteret i, at der nu er rygter om, at han kan blive afløst i udgangen af næste sæson.

Blandt andet har der været forlydender om, at han kan blive afløst af Daniel Ricciardo, Lando Norris eller en helt tredje kører. Årsagen til, at han først forventes at blive afløst ved udgangen af 2024 er, at hans kontrakt udløber her.

I et interview med den italienske udgave af Motorsport.com, har Leclerc udtalt sig om afstanden mellem de to Red Bull-kørere.

“Jeg synes, at Max er en fantastisk kører, men på samme tid er der mange, der ikke kan forklare en så stor afstand mellem ham og Checo. Personligt tror jeg, at det det er umuligt at læse situationen udefra. Kun internt på holdet ved de præcis alt,” sagde han.

“Til tider var afstanden mellem Max og Checo større, end jeg havde forventet. På den anden side er Verstappen en utrolig kører, og det er nok meget svært at være sammen med ham. Men igen, jeg har ikke det fulde billede af situationen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023