Charles Leclerc: Ferrari vil gøre alt for at blive nummer to i mesterskabet

Foto: Dan Mullan - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Charles Leclerc har gjort det klart, at han og Carlos Sainz vil gøre alt for at slutte som nummer to i mesterskabet.

Det er ikke umuligt, at det kommer til at ske. Omvendt har Mercedes et forspring på 22 point ned til Ferrari, og Lewis Hamilton har været stærk på det seneste.

Derfor bliver det en stor udfordring for Charles Leclerc og Carlos Sainz, hvis de skal indhente holdet.

Her er det også værd at nævne, at Ferrari primært har været stærke i kvalifikationen i denne sæson. Når det kommer til selve løbsdagen, er det Mercedes, der har været det stærkeste af de to hold.

Alligevel har Ferrari et mål om at indhente Mercedes, så de kan slutte på andenpladsen i mesterskabet. Ifølge Leclerc ville det ‘være dårligt’, hvis Ferrari bliver nødt til at nøjes med en tredjeplads.

“Selvfølgelig ville det være dårligt. Jeg ønsker ikke at slutte på tredjepladsen i konstruktørmesterskabet, hvorimod vi kæmper om mindre interessante positioner i kørermesterskabet,” sagde han ifølge Crash.net.

“Andenpladsen er stadig vigtig. Vi vil gøre alt som et hold for at blive nummer to i konstruktørmesterskabet. Så lad os se, hvad der er muligt.”

Han udtalte også, at han håbede på, at Brasilien ville være en sprintweekend. Tilsyneladende havde han ikke undersøgt dette på forhånd, for ønsket får han nemlig opfyldt.

“Jeg håber, det er en sprintweekend. Set ud fra banens karakteristika er det svært at vide, hvor vi vil være,” sagde han.

“Jeg forventer, at Mercedes vil være stærke. De har altid været stærke her. Men på en sprintweekend kan vi have vores chancer,” lød det også fra den 26-årige Ferrari-kører.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023