Charles Leclerc: ‘F1 skal tage hånd om utroligt dyre billetpriser i Las Vegas’

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Hvis man vil have billet til Las Vegas Grand Prix, skal man være villig til at betale en høj pris.

Det er ikke alle, der har mulighed for at sikre sig en billet til Las Vegas Grand Prix. Der er nemlig blevet skruet godt op for prisen, hvorfor det ikke er alle, der kan finde plads i budgettet til det.

Det har fået Ferrari-kører Charles Leclerc til at udtrykke sin bekymring over de høje billetpriser. Priserne kan nemlig resultere i, at fans af sporten er nødt til at blive væk.

Løbet i Las Vegas er det seneste løb, der er blevet tilføjet til kalenderen. Derfor er det også første gang, at det bliver afviklet i denne weekend.

På trods af dette, så er deres billetpriser de højeste i sportens historie. Ønsker man blot at købe en generel adgang, skal man betale 966 dollars for det, hvilket svarer til lidt over 6.600 kroner. Og det giver naturligvis ikke overblik over hele banen.

Mediet RaceFans har interview Charles Leclerc omkring de høje billetpriser. Her har de spurgt ham om, hvorvidt de høje priser kan ende med at skræmme fansene væk.

I denne forbindelse gjorde han det klart, at Formel 1 er nødt til at gribe ind. Desuden har han påpeget, at andre løb i denne sæson også har været meget dyre at købe billetter til.

“Det er en rigtig, rigtig god pointe,” lød det fra Ferrari-køreren.

“Jeg håber, at Formel 1 løser det. Der har helt sikkert været mange begivenheder nu, som bare er utroligt dyre. De rigtige fans, der virkelig elsker sporten, har ikke engang råd til at komme til løbene og overvære dem. Så det her er bestemt et problem, der skal løses.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023