Charles Leclerc efter uheld i São Paulo: ‘Måske besøger jeg Lourdes før Las Vegas Grand Prix’

Foto: Dan Mullan - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Charles Leclerc nåede ikke at stille til start i Brasiliens Grand Prix, da han kørte galt under formationsomgangen.

Ferrari-kører Charles Leclerc klarede sig godt i kvalifikationen i Brasilien, hvor han blev nummer to. Lørdag fandt han ikke samme fart, hvorfor han sluttede som nummer syv i Sprint Shootout.

I sprintløbet krydsede han stregen som nummer fem, hvilket gav ham fire point. Han var optimistisk omkring sine chancer i søndagens løb, men det blev der hurtigt sat en stopper for. Han kørte nemlig galt allerede på formationsomgangen.

“Jeg kørte ind i svinget og mistede først servostyringen, og så slukkede motoren af ​​sikkerhedsmæssige årsager,” sagde Leclerc ifølge GPFans.

“Så låste baghjulene, og det fik mig til at snurre. Så jeg havde ikke kontrol over bilen på noget tidspunkt. Jeg startede igen, hydraulikken kom tilbage i femten sekunder, men så skete det præcis det samme. Jeg mistede hydraulik og ,otoren holdt op med at fungere.”

“Jeg følte, det var hydraulikken. Men i sidste ende tror jeg ikke, det var problemet, efter at have talt med mine ingeniører. Vi ved, hvad det er, men jeg kan ikke gå i detaljer om det.

Han slog også fast, at han ikke kom til skade under uheldet, selvom han ikke kunne fortsætte. Nu forsøger han dog at se fremad, da der stadig er to løb tilbage i sæsonen.

“Nu skal jeg se fremad og fokusere på de sidste to løb. Det er det bedste, jeg kan gøre som kører. Men det er selvfølgelig frustrerende at miste så mange muligheder i løbet af sæsonen,” sagde han.

Han forklarede også, at han ville forsøge at tage en tur til Lourdes i de franske Pyrenæer. Det er kendt som det største katolske pilgrimssted i landet, hvor folk tager til for at bede ved Vor Frue af Lourdes-helligdommen.

“Måske ombooker jeg mit fly til Lourdes for lidt held, men ellers er det Los Angeles i en uge,” lød det.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023