Carlos Sainz ødelægger trofæ i Las Vegas

Foto: Shutterstock

Carlos Sainz har skabt uheldig opmærksomhed om sig selv, ved at ødelægge et stort trofæ i Las Vegas.

Formel 1 er ikke den eneste sportsbegivenhed, der finder sted i Las Vegas i disse dage. Og det er heller ikke den eneste sportsbegivenhed, som Carlos Sainz er en del af.

Tirsdag var han med til at spille Netflix Cup på Wynn Golf Club i Las Vegas. På mange punkter endte det med at være kaos, hvilket blandt andet kom til udtryk, da komiker Bert Kreischer tacklede en demonstrant.

Det store kaos stoppede dog ikke, da begivenheden egentlig var slut. Det sørgede Formel 1-kører Carlos Sainz for, at den ikke gjorde.

Golfspiller Justin Thomas og Carlos Sainz endte med at vinde turneringen, som Netflix stod for at afvikle. Derfor var der også en række andre stjerner fra hitserierne ‘Full Swing’ og ‘Drive to Survive’ med i turneringen.

For at markere deres sejr fik Carlos Sainz og Justin Thomas overrakt ternede jakker og et trofæ. Men trofæet fik ikke lov til at leve længe, hvilket den spanske Formel 1-kører sørgede for.

Midt under fejringen endte han nemlig med at tabe trofæet, så det gik i stykker. Det ændrer naturligvis ikke på, at de stadig blev kåret som vindere, men trofæet får brug for noget superlim.

Uheldet skete efter, at Justin Thomas havde drukket champagne fra det store trofæ, som han derefter gav til Carlos Sainz. Da han ville gøre det samme, endte han med at smide det på jorden, hvor det gik i stykker.

Heldigvis ser det ikke ud til, at det er noget, der går hans holdkammerat på. Derimod morer han sig gevaldigt over det, hvilket du kan se i videoen herunder:

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023