Carlos Sainz: Kun et hold kan slå Red Bull i 2024

Foto: Shutterstock

Carlos Sainz er overbevist om, at der kun er ét hold, der kan konkurrere med Red Bull i den kommende sæson.

Red Bull har været meget dominerende i denne sæson. De har vundet alle løb med undtagelse af ét, som blev vundet af Carlos Sainz.

De øvrige 16 løb er blevet vundet af Red Bull, hvoraf 14 er blevet vundet af Max Verstappen. Dermed har de allerede sikret sig både konstruktørmesterskabet og det individuelle mesterskab i denne sæson.

Ferrari er derimod i kamp med Mercedes om at blive nummer to i den samlede stilling. Det har dog været svært for Ferrari, der kun har opnået fem podieplaceringer i denne sæson.

På trods af dette, er Sainz overbevist om, at de kan finde deres tidligere niveau frem igen. Han mener endda, at de kan være en reel trussel for Red Bull.

“Jeg er altid optimistisk før sæsonen starter,” sagde han til spansk presse ifølge GPFans.

“Jeg var også optimistisk sidste år, og vi snublede. Det er du nødt til at være. Hvis du ser på de sidste to år, så har de eneste, der har været i stand til at køre lidt op med Red Bull, været Ferrari. I hvert fald i første halvdel af sidste år og med sejren i Singapore samt podiet i Monza.”

“Siden der er disse nye regler, har Red Bull været uovertrufne. Men hvis der er nogen, der kan vinde fra tid til anden, er det os. Jeg er det bedste sted til at prøve igen næste år, men der er stadig seks løb tilbage. Vi skal stadig fokusere på, hvad vi kan forbedre.”

Sainz mener også, at holdet har potentiale til at tage stort skridt frem i 2024. Derfor mener han også, at de igen kan begynde at vinde løb.

“Vi ved præcis, hvad vi mangler. Vi har været i stand til at forstå og identificere det. En anden ting er reaktionskapaciteten, vi har til at sætte alt ind på bilen fra første løb næste år,” sagde han.

“Hvis der er nogen, der er i stand til at gøre det (udfordre Red Bull, red.), så er det Ferrari. Især hvis vi har klare mål og ved, hvilken retning vi skal gå i. Hvis der er et hold, der har kapaciteten til at reagere, er det Ferrari. Det må tiden vise,” sluttede han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023