Carlos Sainz: Ferraris nuværende problemer blev først identificeret slutningen af 2022

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Carlos Sainz er af den opfattelse, at de nuværende problemer for Ferrari først dukkede op i slutningen af 2022.

Forud for denne sæson havde Ferrari gjort sig forhåbninger om at kunne udfordre Red Bull om verdensmesterskabet.

Efter otte løb står det klart, at det næppe kommer til at ske. I den første del af sæsonen er det kun blevet til en enkelt pole-position og en enkelt pole-position.

Canadas Grand Prix var en fornuftig weekend for Ferrari, der kom derfra med en fjerde- og femteplads. Det var de færreste, der havde forventet dette, da de ikke havde en god kvalifikation.

Generelt har de kæmpet rigtig meget med at opretholde farten under løbet. Netop dette er opstået i slutningen af 2022, lyder det fra Sainz. Han mener dog, at det er blevet endnu værre i denne sæson.

“Vi er alle frustrerede over det og motiverede til at ændre på det. Men det er noget, vi begyndte at se i slutningen af sidste år,” sagde Sainz til flere medier, herunder RacingNews365.

“Vi fik en pole-position i Austin, og var meget tæt på pole-position i flere løb. Det var vi endda på Abu Dhabi i slutningen af året. Men så kunne vi se i løbet, at vi var klart bagud i forhold til Red Bull.”

“Dette er blevet overført, men er måske blevet forværret i år med den bil, vi har. Sidste år kunne vi stadig vinde pole-positions og være et par tiendedele bagud. Men i år er det for meget.”

Ferrari har introduceret flere opgraderinger i løbet af denne sæson. Der er dog endnu ingen af dem, der har medført, at de er blevet i stand til at konkurrere med Red Bull. Derfor er der stadig arbejde, der skal gøres.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023