Carlos Sainz beklager sig over tilbagevendende Ferrari-problem inden Brasilien

Foto: Shutterstock

Carlos Sainz har beklaget sig over et problem, som Ferrari har kæmpet med hele sæsonen.

Ferrari-stjernen har rettet kritik af sit eget hold efter Mexicos Grand Prix. Selvom de to Ferrari-biler var at finde på forreste række efter kvalifikationen, måtte de nøjes med en 3.- og 4.-plads.

Både Red Bull og Mercedes viste sig af at have mere fart i bilen end det italienske hold. Især i anden halvdel af løbet på Autodromo Hermanos Rodriguez blev der skabt stor afstand til de røde biler.

Det er intet nyt, at Ferrari har haft svært ved at finde den nødvendige fart i denne sæson. Derimod har de kæmpet med dette, siden det nye tekniske direktiv blev indført ved Belgiens Grand Prix i 2022.

I denne sæson har de flere gange formået at sikre sig pole-position, men i løbet opnår de ikke samme succes. Og netop dette har nu fået Sainz til at kritisere Ferrari, fordi tempoet ganske enkelt ikke er højt nok.

“Sådan har det været hele året. Vi kan kæmpe mod dem i kvalifikationen, og vi kan slå dem i kvalifikationen,” sagde Sainz ifølge Total Motorsport.

“Men så kommer løbet. Vi er to, tre, og nogle gange fire tiendedele fra tempoet. I dag var det seks tiendedele på denne bane.”

“Det er den største svaghed ved bilen, og det fokuserer vi på. Jeg tror ikke, vi kæmpede med forringelse af dækkene. Vi kæmpede bare med bilens tempo.”

“Når først dækkene er overophedede og er mere slidte, har du ikke toppen af de bløde dæk, der hjælper dig med at dreje bilen og hjælpe med trækkraften. Vores bil er der i en meget svagere tilstand, og det er der, Red Bull og Mercedes er hurtigere.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023