Bromance: Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg deler komplimenter

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg er blevet holdkammerater hos Haas i denne sæson, og det ser ud til, at de har begravet stridsøksen.

Det kom som et stort chok for mange, da det kom frem, at Haas havde skiftet Mick Schumacher ud med Nico Hülkenberg, da hans forhold til danske Kevin Magnussen ikke var det bedste.

Derfor var der også stor tvivl om, hvorvidt de to kørere ville få et godt samarbejde til at fungere på grund af deres fortid.

Hülkenberg og Magnussen blev for alvor uvenner i Ungarn i 2017, hvor han kamp på banen fik Magnussen til at bede Hülkenberg om at ‘Sutte hans boller’, mens han blev interviewet efter løbet.

Meget vand er dog løbet under broen siden da, og i dag ser deres forhold helt anderledes ud. Det viser en video, som Haas har delt fra Australien, hvor de to kørere udveksler komplimenter.

I videoen bliver de præsenteret for to papudskæringer af deres hoveder, hvilket fik Hülkenberg til at sige : “Ser du virkelig så godt ud, Kevin?”

Derefter vender han sig mod sin danske holdkammerat, og tilføjer: “Dit hår – faktisk siger folk altid noget om mit hår, men jeg synes, at hans hår altid er perfekt.”

Det får Magnussen at til at returnere komplimentet ved at sige: “Det er dit også, makker.”

Derfor er det svært at forestille sig, at der fortsat er en strid mellem de to kørere, der nu har været holdkammerater i tre løb i denne sæson.

Du kan se hele udvekslingen mellem dem herunder, hvor du selv kan få en fornemmelse af, at de for længst har valgt at lægge deres uenigheder og stridigheder bag sig:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MoneyGram Haas F1 Team (@haasf1team)

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023