Brad Pitts F1-film i problemer: Må skrotte optagelser for millioner

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Brad Pitt spiller en af hovedrollerne i en kommende Formel 1-film, som nu er blevet ramt af et tilbageslag.

Brad Pitts nye Formel 1-film er blevet ramt af et hårdt slag. Ifølge mediet Jalopnik har det vist sig, at risikable sponsoraftaler har gjort hundredvis af timers optagelser ubrugelige.

Filmen, der endnu ikke har fået en titel, er nødt til at kassere utallige optagelser fra Formel 1-weekenderne i Storbritannien og Ungarn.

Inden den meget omtalte strejke i Hollywood, havde Brad Pitt arbejdet hårdt for at lave optagelser til den nye Formel 1-film. Desuden har han også fået Lewis Hamilton med om bord som producer. Hans primære ansvar er at sikre, at filmen bliver realistisk.

Til filmen blev der afsat en garageplads ved Silverstones Grand Prix i Storbritannien. Det var tilfældet på Hungaroring i Ungarn, men optagelserne fra de to løb er nu i fare.

Efter at have genoptaget arbejdet på filmen, er det kommet frem, at tonsvis af optagelser skal skrottes. Ifølge The Independent er disse optagelser ‘millioner værd’.

“Men på trods af afslutningen af skuespillernes strejke, hvor fagforeningen SAG-AFTRA protesterede mod kontraktlige klausuler relateret til royalties og brugen af kunstig intelligens, menes det, at filmens sponsoraftaler er blevet ændret. Det betyder, at produktionen efter sigende er gået i stå,” skriver avisen.

“Dette ville betyde, at alle færdiggjorte optagelser ikke længere er tilladt at bruge. Det vil i sidste ende betyde, at Pitt, Idris og instruktør Kosinskis tid på Silverstone har været spild af tid.”

Projektet bliver finansieret af Apple, som ikke har ønsket at kommentere på de problemer, som filmen står overfor. Det samme gør sig gældende for den talsmand for Brad Pitt, som The Independent har forsøgt at få i tale.

En kilde tæt på projektet har dog fortalt den britiske presse, at optagelserne er blevet ‘nedlagt’.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023