Bono gør grin med Formel 1

Foto: F1 Las Vegas

U2-forsanger Bono har lavet sjov med, at Formel 1 er mindre farligt end rock and roll.

U2 har midlertidigt sat en stopper for deres serie af koncerter i Las Vegas, da den amerikanske storby snart får besøg af Formel 1. I denne forbindelse har forsanger Bono lavet lidt sjov med sporten.

Fordi Formel 1 kommer til at overtage gaderne i Las Vegas, meddelte Bono, at bandet først vender tilbage i starten af december. Han sagde også, at det var som om, at de ‘gav Las Vegas tilbage’ til sporten.

Det såkaldte ‘Achtung Baby’-residency startede den 29. september. Derfor har U2 flere gange optrådt i The Sphere, som er et nyt spilletid i Las Vegas.

Kun en dag efter annonceringen blev der tilføjet flere koncerter på datoer i oktober og november. Det skyldes, at der var meget stor efterspørgsel på deres koncerter.

Derfor kommer U2 til at optræde i Las Vegas det næste lange stykke tid. Faktisk kommer de til at optræde i Sin City helt frem til februar næste år. Men på grund af Formel 1, har de ifølge GPFans været nødt til at tage en pause.

“Vi tager på en lille pause efter i aften. Vi giver Las Vegas tilbage. Faktisk giver vi det til Formel 1,” sagde Bono under en koncert.

“Hvis du ikke ved, hvad Formel 1 er, er det en sport, hvor meget ryddelige, magre, slemme mænd og nogle ekstraordinære kvinder klatrer op i raketter og forsøger at blive på Jorden, i stedet for at nå i kredsløb eller noget i den stil.”

“Lidt som rock and roll, men mindre farligt,” lød det også fra ham.

Bono valgte derefter at sammenligne de forskellige medlemmer af U2 med kendte Formel 1-kørere. Her pegede han blandt andet på Max Verstappen, Lewis Hamilton, Charles Leclerc og Daniel Ricciardo.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023