Billede af ung Günther Steiner får nettet til at koge over

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Billeder af en ung Günther Steiner er blevet delt på de sociale medier til stor glæde for Formel 1-fans.

Netflix-hittet ‘Drive to Survive’ har været med til at gøre Günther Steiner til en af de mest populære skikkelser i Formel 1.

Derfor var der også stor efterspørgsel, da Haas for nylig delte en række billeder af deres kørere, som var manipuleret med AI. På billederne havde den kunstige intelligens skabt billeder af kørerne, som de ville have set ud i 90’erne.

I et populært oplagt har Haas derfor delt de 90’er-inspirerede billeder af Nico Hülkenberg, Kevin Magnussen og Pietro Fittipaldi. Derudover lovede de også, at de ville dele lignende billeder af Steiner, hvis opslaget fik 100.000 likes.

På billederne af Hülkenberg ser man, at den kunstige intelligens mente, at han ville være fan af ærmeløst tøj. Bl.a. ser man ham iført en ærmeløs læderjakke og en tanktop over en skjorte.

Helt anderledes ser det ud på billedet af Magnussen. Han ligner derimod en ung gut fra bedre kår, da han er især hvide chinos og hvid polo.

Fittipaldi var hurtig til at give udtryk for, at han ikke var fan af sine billeder. På det første billede var han af AI’en blevet iført baseballtøj, mens han på næste billede er iført en tung sweater i bomuld.

Opslaget endte med at blive enormt populært. Om det skyldes, at folk ville have billeder af Steiner, eller de blot kunne lide de andre billeder, vides dog ikke.

Ikke desto mindre endte Haas med at dele 90’er-inspirerede billeder af Steiner i et nyt opslag. I kommentarsporet under dette opslag, skriver flere, at han ligner en Hollywood-skuespiller.

Det nye opslag med billederne af Steiner er der også blevet taget godt imod. På ganske kort tid har det nemlig fået mere end 135.000 likes på det sociale medie.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023