Bernie Ecclestone er ikke i tvivl: ‘Bedste kører siden Formel 1 blev grundlagt’

Foto: Bernie Ecclestone / Gettyimages

Bernie Ecclestone har ikke lagt skjul på, at han er stor fan af Formel 1-køreren.

Selvom det er mange år siden, at Bernie Ecclestone var øverste chef i Formel 1, er han stadig en del af sporten. Blandt andet er han kendt for at være meget bramfri med sine holdninger til hold og kørere.

Den tidligere Formel 1-kører har især et godt øje til Max Verstappen, som han flere gange har rost. Det har han gjort igen, ved at kalde ham den bedste kører nogensinde i sporten.

Selvom Bernie Ecclestone har oplevet nogle af de største stjerner i Formel 1, så er der ingen af dem, der overskygger Verstappen. Sådan ser han i hvert fald selv på det.

“Max er den bedste kører, der har kørt i Formel 1 siden grundlæggelsen af ​​sporten,” sagde han ifølge mediet NOS.

Desuden gjorde han det også klart, at Verstappen har haft indflydelse på, at Hollands Grand Prix er tilbage i kalenderen. Selvom det aldrig har været en af hans foretrukne baner, er Ecclestone glad for, at det Zandvoort er med i kalenderen igen.

“Det ser meget bedre ud, og organisationen klarer sig godt. Det er selvfølgelig først og fremmest takket være Verstappen. Men der er også masser af mennesker, der har lagt arbejde i det,” sagde han.

Desuden er Ecclestone heller ikke i tvivl om, at Zandvoort ikke kommer til at forsvinde fra kalenderen lige foreløbig. Derimod mener han, at der vil blive kørt på den hollandske bane, indtil Verstappen beslutter sig for at indstille sin karriere.

“Så længe Max kører i Formel 1, vil Zandvoort forblive på kalenderen,” udtalte den tidligere Formel 1-ejer.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023