Bernie Ecclestone afslører, hvad han savner mest ved at eje Formel 1

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Bernie Ecclestone har afsløret, hvad han savner mest ved at eje Formel 1.

Bernie Ecclestone var i mange år præsident og administrerende direktør for Formula One Group, der administrerer Formel 1-serien samt de kommercielle rettigheder knyttet til Formel 1.

Siden januar 2017 har han dog ikke været en del af sporten, da han blev fjernet fra sin stilling som administrerende direktør. Dette skete som et led i Liberty Medias overtagelse af Formel 1 i slutningen af 2016.

Siden da har den 93-årige britiske milliardær besøgt flere løb, men det har primært været på grund af sin relation til visse baneejere. Det har derfor ikke været i en officiel F1-anledning, at han har været forbi.

I et nyligt interview med hollandske NOS fortæller han, at det da heller ikke er selve løbene, han savner mest. Derimod savner han mest selve forretningsdelen ved at være indehaver af Formel 1.

“Jeg savner forretningsdelen,” sagde han han til det hollandske medie.

“Ikke nødvendigvis selve løbene. Jeg blev ofte kun til halvvejs gennem dem. Jeg var der aldrig til slutningen af løbet.”

Ecclestone blev også spurgt om sine tanker om den vækst, som Formel 1 har oplevet efter hans overdragelse af tøjlerne. Selvom han tilsyneladende er glad for, at F1 er slået igennem på flere store markeder, har han ikke et positivt syn på det nye Las Vegas Grand Prix måske.

“Jeg er glad for, at sporten fortsætter med at udvikle sig rundt om i verden. Jeg er den, der tog Formel 1 ud af Europa og bragte den til resten af verden. Vi konkurrerer om et verdensmesterskab. Ikke et EM. Det er godt, at det bliver ved med at være sådan,” sagde han.

“Jeg glæder mig ikke rigtig til det. Hvorfor ikke? Det har intet med Formel 1 at gøre,” sagde han om Las Vegas Grand Prix.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023