Bekymrende nyt om Daniel Ricciardo før Formel 1 comeback

Foto: Shutterstock

Der er kommet bekymrende nyt om Daniel Ricciardo, der vender retur til løbet i Austin.

Nico Rosberg har afsløret, at Daniel Ricciardo fortsat kæmper med at få tingene til at fungere i simulatoren. Det er naturligvis bekymrende nyt, da han snart vender tilbage til banen.

Ricciardo har ikke siddet bag rattet i en Formel 1-bil siden slutningen af august. Det skyldes, at ahn brækkede en knogle i hånden efter et uheld under træningen på Zandvoort.

Han forventes dog at vende tilbage denne weekend, hvor der køres i Austin. Nu er der desværre forlydender om, at hans genoptræning ikke går så godt som først antaget.

Rosberg afslører i et afsnit af Sky Sports F1-podcasten, at han talte med AlphaTauri-teamchef Franz Tost om netop dette i Qatar.

“Først og fremmest fortalte Franz Tost mig i Qatar, at Daniel stadig kæmpede i simulatoren med sit håndled for en uge siden. Han havde svært ved at køre en fuld løbsdistance,” sagde Rosberg ifølge PlanetF1.

“Så lad os se. Jeg tror ikke, at det bliver nemt for ham at vende tilbage og være 100% rent fysisk.”

Ricciardo var tilbage bag rattet i en rigtig bil i weekenden, hvor han kørte en RB7 i Nashville. Det var dog blot en opvisning, hvilket ikke er lige få fysisk hårdt som et reelt løb.

Ifølge Rosberg er det fysiske aspekt af Formel 1 kun blevet mere udfordrende, efterhånden som bilerne er blevet større.

“Jeg ønsker ham det bedste. Jeg håber, han klarer det, fordi det er så fysisk at køre disse biler. Med hensyn til risici er det ikke kun styring. Det er også, når du bremser,” sagde han.

“Når du bremser, skubber du meget mod rattet, fordi du ikke kan tillade, at din krop bare springer fremad, når du bremser ind i selen. Du skal skubbe imod og styre.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023