Angela Cullens svar på Hamiltons opslag giver interessant indblik i deres forhold

Foto: Dan Istitene/Formula 1/Getty Images

Det var meget uventet, da Angela Cullen meddelte, at hende og Lewis Hamiltons samarbejde ville ophøre.

Tidligere på sæsonen meddelte Angela Cullen, at hendes samarbejde med Lewis Hamilton ville blive indstillet. På daværende tidspunkt havde de været nærmest uadskillelige i syv år. Derfor kom det som en stor overraskelse for mange.

Cullen blev en del af Hamiltons hold i 2016, og har spillet en afgørende rolle i hans efterfølgende fire verdensmesterskaber. I denne periode knyttede de et tæt bånd, og Cullen var vigtig for britens flotte præstationer.

På trods af deres adskillelse i starten af sæsonen, er deres gensidige hengivenhed stadig intakt. Ikke nok med det, så strækker den sig endda til hele Hamilton-familien.

Nicolas Hamilton, Lewis’ bror, delte for nylig et dybtfølt Instagram-opslag på World Cerebral Parese Day, hvor han adresserede sin egen tilstand og reflekterede over hans rejse.

“En dag, hvor jeg tager mig tid til at erkende min tilstand. Sværhedsgraden af min tilstand, som jeg så ofte forsøger at ignorere, for at jeg kan leve så frit og så selvstændigt som muligt,” skriver han.

“En dag, hvor jeg indser, hvor langt jeg er nået, størrelsen af mine præstationer og de mennesker, jeg inspirerer og hjælper, mens jeg tager dem med på min rejse.”

“En dag, der anerkender alle dem, der fortsætter med at stræbe efter at overvinde deres Cerebral Parese. Dem, der kæmper med deres Cerebral Parese. Dem, der støtter andre gennem deres Cerebral Parese.”

“En dag til at være stolt, til aldrig at vige tilbage fra tilstanden, den daglige smerte og ubehag, den giver. Omfavn den, lev med den og lær at elske den.”

Cullen, der viste sin støtte og beundring, skrev en kortfattet, men kraftfuld kommentar: ‘GOAT’. Det gjorde hun naturligvis for at anerkende Nicolas’ kampen mod tilstanden.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023