Andrea Stella nedtoner McLarens rolle om topplaceringer

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Andrea Stella mener ikke, at McLaren kan være med i kampen om topplaceringer på nuværende tidspunkt.

McLaren præsterer fortsat ikke på samme niveau som Red Bull. Derfor er der stadig meget arbejde at gøre, hvis de i fremtiden skal kunne køre med om løbssejren.

Ikke desto mindre kan McLaren bryste sig af at være det næst hurtigste hold på banen. Det er forårsaget af to store opgraderinger, som holdet har introduceret i denne sæson.

Både i Japan og Qatar havde de begge kørere på podiet, mens Oscar Piastri vandt sprintløbet på Lusail. Det betyder, at McLaren i skrivende stund befinder sig kun 11 point efter Aston Martin.

På trods af dette, så er teamchef Stella af den opfattelse, at der stadig er meget at hente. Derfor vurderer han, at de fortsat ikke kan udfordre Red Bull under en komplet løbsdistance.

“Det faktum, at Lando (Norris, red.) har været nummer to fire gange, ændrer faktisk ikke meget,” sagde Stella ifølge RacingNews365.

“Hvert løb er et nyt løb, så du skal gøre hele arbejdet. Du optjener ikke nogen kredit. Men resultaterne viser, at vi har forbedret os og nu er tæt på (at kæmpe om podieplacering, red.).”

“Men hvis du ser det præstationstrin, der kræves for at være P1 i f.eks. Japan, er det enormt. Mere end et halvt sekund i kvalifikationen.”

“Vi ved ikke engang, hvor meget det var i løbet, fordi Verstappen ikke behøvede at presse. Så vi er meget bevidste om, at der er meget arbejde forude. Men at være P2 en gang imellem er en god position at være i, men vi skal tage det sidste skridt.”

Han understregede også, at hele holdet naturligvis arbejder på at kunne få mest muligt ud af bilen.

“Jeg og hele holdet er fokuseret på at blive ved med at forbedre bilen, for at få mest muligt ud af den hver weekend. Vi vil være pålidelige, køre banen så godt, som vi kan, og så se, hvor vi er efter Abu Dhabi i den samlede stilling,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023