Alpine kommer med stor påstand om Ferrari

Foto: Shutterstock

Alpine er kommet med en bemærkelsesværdig forudsigelse, der kommer til at kræve en masse hårdt arbejde at realisere.

Luca de Meo, der er administrerende direktør for Renault, er kommet med en vild forudsigelse. Han har udtalt, at Alpine vil blive Frankrigs svar på Ferrari, og derfor vil give de franske fans et ‘nationalt symbol’ at heppe på.

Alpine er i gang med deres tredje sæson i Formel 1, efter Renault valgte at ændre navn på holdet.

Holdet har siden da kørt sig til en enkelt sejr, hvilket Esteban Ocon stod for tilbage i 2021. Her vandt han Ungarns Grand Prix, hvilket skabt mere opmærksomhed omkring ham og holdet.

Siden da har holdet ikke været øverst på podiet, og fremskridtene har ladet vente på sig. Det betyder også, at de stadig ikke blandt sig i den forreste del af feltet.

Det er dog tydeligt, at Alpine har haft et stort fokus på at gøre det til et fransk hold. De har ikke blot deres base i Viry og er ejet af Renault, men har også to franske kørere. I denne sæson har de nemlig Ocon og Pierre Gasly i deres biler.

De Meo er bekendt med forbindelsen mellem Ferrari og Italien, da han selv er italiener. Dette ønsker han at kopiere, så en lignende forbindelse opstår mellem Alpine og Frankrig.

“Alpine i F1 bliver den franske Ferrari,” sagde De Meo ifølge Sky Italia.

“Men i Frankrig er der ikke passion for denne sport. Årsagen er, at franskmændene ikke har et symbol at juble over, som Ferrari er for Italien.

“Vores mål med Alpine er at forbinde farver med lidenskab,” lød det også fra De Meo.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023