Alpine forventer at slå Mercedes og kæmpe med Ferrari i Spaniens Grand Prix

Foto: Clive Rose/Getty Images

Alpine forventer at slå Mercedes, og at kunne køre lige op med Ferrari ved Spaniens Grand Prix i Barcelona.

Efter at have installeret en række nye opgraderinger på deres A523, kunne Esteban Ocon vinde den første podieplacering for Alpine i denne sæson.

Den franske racerkører kæmpede om tredjepladsen med både Lewis Hamilton, George Russell og Charles Leclerc. I sidste ende formåede han at holde fast i sin placering.

Selvom Monaco er kendt for at producere resultater, der ikke opnås andre steder, ser sportsdirektør Alan Permane positivt på bilen. Han mener derfor, at den ikke kun er konkurrencedygtig i Monte Carlo.

“Jeg tror ikke, at det er en bil specifikt til Monaco,” sagde han ifølge GPFans.

“Det var kun opgraderinger, som vi lavede til Imola og her (i Barcelona, red.). Bilen fungerer rigtig godt. Jeg forventer fuldt ud at være foran Mercedes og på niveau med Ferrari ved næste løb.”

Selvom den britiske ingeniør har høje forventninger til Alpine, ser han også holdets begrænsninger. Han har derfor lukket ned for idéen om, at de skulle kunne konkurrere med Aston Martin eller Red Bull.

“Max (Verstappen, red.) er for langt væk. Og når Checo (Sergio Perez, red.) viser sig fra sin bedste side, vil han også være det,” lød det fra ham.

“Fernando bliver også vanskelig, men jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne køre op med Ferrari og Mercedes. Det har vi gjort i Monaco, og vi gjorde det også i Miami.”

“De var hurtigere end os i sidste ende, men vi kørte op med dem. Det er det, vi sigter mod.”

Efter en podieplacering og et tocifret antal point i Monaco, håber Alpine at kunne gentage succesen på Circuit de Barcelona-Catalunya søndag.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023