AlphaTauri imponerer F1-paddocken med ekstremt nyt design til bagvingen

Foto: Shutterstock

AlphaTauri har ikke haft den bedste sæson, men håber, at en række nye opgraderinger kan hjælpe på dette.

Red Bulls søsterhold har introduceret en række nye opgraderinger til ders AT04-udfodrer på Hungaroring. Det er især den nye bagvinge på bilen, der har fået opmærksomhed.

Denne sæson har været intet mindre end katastrofal for AlphaTauri. De har taget hul på Ungarns Grand Prix, som er det 11. i denne sæson, med kun to point på tavlen.

Begge point er blevet scoret af Yuki Tsunoda, da han sluttede som nummer 10 i hhv. Australien og Aserbajdsjan.

Det Faenza-baserede står overfor en stor opgave, hvis de skal tilbage på rette kurs i denne sæson. Det forventes dog, at de vil investere mere i bilen til næste år.

Alligevel har de introduceret en række nye opgraderinger i forbindelse med Ungarns Grand Prix. Det er opgraderinger, som de håber er i stand til at forbedre bilen.

I denne forbindelse er det især deres bagvinge, der har fået opmærksomhed, da de har tolket reglerne på en særlig måde.

Med den nye bagvinge har de taget skridt væk fra den traditionelle krumning af det øvre og primære element i endepladerne. Det har ellers været den gængse løsning under de nuværende regler.

På den nye bagvinge på AT04, kan man se, at det øverste element løsner sig fra endepladerne.

AlphaTauri oplyser, at ændringerne af de bagerste vingeklapspidser er blevet foretaget i et forsøg på at ‘give en effektiv forøgelse af belastningen af vingeelementerne’.

Det er dog ikke kun bagvingen, der har fået en tur. De har også indført en række ændringer på fronten, frontwingen samt gulvet på deres AT04.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023