Alex Albon chokerer med udtalelse om Williams’ Formel 1-bil for 2024

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Williams-kører Alex Albon er kommet med en meget overraskende afsløring omkring deres bil til næste år.

Williams har tilsyneladende ikke de store forventninger om at få succes i denne sæson. Derfor begyndte de at arbejde på bilen til næste sæson allerede i april.

Alex Albon har ellers fået at imponere i bilen fra Williams i denne sæson, hvilket han blandt andet gjorde i Canada. Her lykkedes det den tidligere Red Bull-kører at sikre sig en 7.-plads.

Holdet har forbedret sig i denne sæson, men har stadig lange vej igen, hvis de skal nå samme succes som tidligere. Til en start er deres ambition at kunne kæmpe med i midten af feltet.

Aston Martin er hoppet op på en 3.-plads i konstruktørmesterskabet. Og opgraderinger har ligeledes gjort McLaren til et mere konkurrencedygtigt hold.

Om McLarens store fremgang har fået Williams til at tænke mere positive tanker, har Albon svaret på i et nyt interview.

“Hvis du lytter til Lando (Norris, red.) og Oscars (Piastri, red.) kommentarer, så siger de ikke, at selve bilen er blevet forbedret med hensyn til deres balance,” sagde han ifølge RacingNews365.

“De siger bare, at der er lidt mere downforce på bilen. De har taget et stort skridt i den forstand, men ikke i den måde, bilen kører på.”

“Når det er sagt, begyndte jeg at arbejde på næste års bil i simulatoren i april. Vi sørger for at ændre bilens egenskaber, så vi kan forsøge at afbøde nogle af de konstante balanceproblemer, vi har haft i de sidste fire eller fem år. Det har været et stort fokus for næste år.”

Den tidligere Red Bull-kører mener desuden, at det er en beslutning, der vidner om holdets ambitioner for fremtiden.

“Det viser holdets ambitioner. Det viser, hvor vi mener, vi skal forbedre os. At vi bare indfører opgraderinger gennem året, vil ikke få os til nå hen, hvor vi gerne vil,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023