Alex Albon afviser Red Bulls tilbud om at komme tilbage

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Alex Albon siges at have afvist et tilbud fra Red Bull, der ønsker at hente ham tilbage.

27-årige Alex Albon har vist sig fra sin bedste side i denne sæson, hvor han har leveret flotte resultater for Williams.

Faktisk har hans resultater været så imponerende, at Red Bull har tilbudt ham at vende retur. Et tilbud, som han angiveligt har sagt nej til.

Det melder journalist Yhacbec Lopez ifølge Formula1news.co.uk.

Efter sigende har Albon afvist at blive en del af Red Bull-familien igen. Det betyder ikke nødvendigvis, at han er blevet tilbudt et sæde. Derimod kan det have været et tilbud om at blive reservekører.

Den nuværende Williams-kører forlod Red Bull i 2022, efter at have sat sin lid til Williams. Selvom han har fået tilbuddet om at vende tilbage, vil han dog ikke dette.

“Det er blevet kendt, at Alex Albon modtog et tilbud om at vende tilbage til Red Bull og sagde: ‘Nej, tak’. Det er aldrig sket før,” skriver Lopez på Twitter.

Albon tilsluttede sig Red Bulls juniorhold i 2012. Han havde været en del af deres akademi i mange år, inden han endelig fik en plads i Formel 1 i 2019.

Her blev han forfremmet til en plads hos Red Bulls søsterhold Toro Rosso, som i dag er kendt under navnet AlphaTauri. Efter sin debut i Formel 1, imponerede han ved siden af Daniil Kvyat.

Faktisk klarede han sig så godt, at han afløste Pierre Gasly hos Red Bull midtvejs på sæsonen. Albon leverede dog ikke samme succes hos Red Bull, og blev derfor afløst af Sergio Perez i slutningen af 2021.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023