Billetpriser til Las Vegas Grand Prix styrtdykker

Foto: Las Vegas Grand Prix / Gettyimages

Billet- og hotelpriserne til Las Vegas Grand Prix oplever et uventet fald forud for løbet, da efterspørgslen tilsyneladende ikke har levet op til forventningerne.

Dette er overraskende, da Formel 1 vender tilbage til Las Vegas for første gang på 40 år og løbet var forventet at blive udsolgt.

Ifølge TickPick CEO Brett Goldberg begyndte spændingen at aftage efter Max Verstappens tredje verdensmesterskab i Qatar sidste måned. “Løbet fik betydelig opmærksomhed, da det først blev annonceret og især da flere detaljer blev offentliggjort om banens layout på The Strip,” sagde han.

TickPick rapporterer et fald på 35% i billetpriserne den seneste måned, med gennemsnitsprisen for tribunepladser nu på $1,060 (7.400 kroner). Priserne for træning og kvalifikation er også reduceret betydeligt.

Gennemsnitsprisen for hotelværelser er nu $283 (1.975 kroner) per nat, hvilket er et fald på 24% fra priserne for en måned siden.

Formel 1-løbet afholdes for første gang på Las Vegas Strip siden 1982 og har skabt kontrovers blandt de lokale efter ændringer på The Strip, inklusive lukningen af The Mirage’s vulkan og stoppet for Bellagio’s berømte springvand.

Goldberg bemærkede, at “uanset hvad, præsenterer det en fantastisk mulighed for F1-fans og dem, der besøger Vegas, for at deltage i en kæmpe begivenhed til en overkommelig pris.”

Las Vegas bliver den tredje amerikanske by, der afholder et Formel 1-løb, efter Miami og Austin, som en del af Formel 1’s bestræbelser på at udnytte populariteten af Netflix-serien ‘Drive to Survive’.

Til trods for den aftagende entusiasme, anslås det at Formel 1-weekenden vil indbringe $1,3 milliarder (£9 milliarder kroner).

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023