800 Formel 1-løb: Williams fejrer stor milepæl med specielt design

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Williams kan fejre en helt særlig milepæl, når der i denne weekend bliver kørt Storbritanniens Grand Prix. Det er nemlig deres løb nummer 800 i Formel 1.

Williams har ikke haft den store succes i Formel 1 i de seneste år. Ikke desto mindre er de et af de mest rutinerede hold i hele feltet. I denne weekend kan de nemlig fejre deres løb nummer 800 i Formel 1.

Dette har de valgt at markere med et helt særligt design på deres to biler, når de indtager hjemmebanen på Silverstone. Netop fordi det er deres hjemmebane, er det her fejringen finder sted, selvom deres løb nummer 800 først er i Ungarn.

Williams håber selvfølgelig på at kunne markere den flotte milepæl med at få flere point på kontoen. Det meste optimale ville være, hvis Logan Sargeant kunne score point, da han fortsat har dette til gode.

“Det unikke Silverstone-design, der bliver brugt på begge FW45-biler af hhv. Alex Albon og Logan Sargeant denne weekend, hylder holdets britiske arv og vores elskede grundlægger, afdøde Sir Frank Williams,” skriver holdet på Twitter.

Williams-teamchef er naturligvis glad for, at holdet kan fejre deres løb nummer 800 i forbindelse med Storbritanniens Grand Prix i denne weekend.

“At nå den store milepæl med 800 grandprixer er en bemærkelsesværdig præstation for Williams Racing,” sagde han ifølge GPFans.

“Vi er utrolig stolte af vores historie og den arv, der er blevet skabt gennem årene.”

“I løbet af vores 46-årige historie har teamet opnået utrolige resultater. Med ni konstruktørmesterskaber og syv kørertitler til vores navn, er vi det næstmest succesrige Formel 1-hold nogensinde. Vi er kun bag Ferrari.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023