5 kørere i spil til Red Bull-sæde efter Christian Horners afsløring

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Sergio Perez er ikke sikker på at få forlænget sin kontrakt hos Red Bull. Derfor kan han risikere at miste sit sæde ved udgangen af næste sæson.

Sergio Perez ser ud til at være i direkte kamp med Daniel Ricciardo om et sæde hos Red Bull i 2025. Men ifølge PlanetF1 vil der faktisk også være konkurrence fra andre kørere.

Det er indlysende, at Perez har et stort ønske om at holde fast i sit sæde hos Red Bull. Hans nuværende kontrakt udløber efter næste sæson, hvorfor han er garanteret en plads i 2024.

Hvis han ikke formår at forbedre sig i resten af den indeværende sæson samt næste sæson, er en forlængelse dog tvivlsom.

I denne sæson har Red Bull vundet 12 løb indtil videre. Ud af disse, er det kun to af dem, der er blevet vundet af Perez. De resterende ti sejre i denne sæson er blevet leveret af holdkammeraten Max Verstappen.

Perez ved allerede, at han er i direkte konkurrence med Ricciardo om sit sæde. Den australske kører er blevet hentet ind hos søsterholdet AlphaTauri, hvor han får mulighed for at bevise sit værd.

Men nu har teamchef Christian Horner afsløret, at de ikke er alene i kampen om et Red Bull-sæde i 2025.

“Det er bare den position, vi er i. Det er fantastisk at have en masse interesse,” sagde Horner til Sky Sports.

“Og det er ikke kun fra disse kørere (Perez og Ricciardo, red.). Det er også fra kørere uden for vores spektrum angående 2025.”

Ifølge PlanetF1 betyder det, at der også er andre kørere, der kan komme i spil til det eftertragtede sæde.

Konkret mener mediet, at der er tale om de følgende fem kørere: Charles Leclerc, Carlos Sainz, Oscar Piastri, Nico Hülkenberg og Alex Albon.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023